Tietoa Sorkan ominaisuuksista

Sorkka.fi-toiminnanohjausjärjestelmä nopeuttaa ja helpottaa teurastamon ja toimintaa Sorkka.fi on toiminnanohjausjärjestelmä, joka tekee eläintietojen vastaanoton ja raportoinnin Eviralle automaattisesti. Se myös on yhdistettävissä teurastamon puntareihin, tarratulostimiin, kylmiöihin ja kaikkiin muihin tarvittaviin laitteisiin. Sorkka on kehitetty vähentämään ratkaisevasti teurastamon paperitöitä ja se todistetusti säästääkin jo nyt kokonaisia työpäiviä viikossa verrattuna aiempaan toimintaan. Se antaa teurastamon henkilöstön keskittyä olennaiseen, eli päätyöhönsä.
Toiminnanohjaus järjestelmä helpottaa myös eläintuottajan työtä. Lampuri esimerkiksi ilmoittaa teurastettavat eläimet teurastamolle helpolla kaavakkeella. Hän saa teurastusraportit välittömästi tuloutusraportteineen ja muine tietoineen. Eläintuottajat ovat pitäneet Sorkkaa myös heidän työtään reilusti helpottavana. Sorkkaa on eläintuottajien keskuudessa laajalti kehuttu tosi helppokäyttöiseksi ja selkeäksi ohjelmaksi. Eläintuottajien hallinnointi ja heidän teurastushistoriansa

Sorkka vähentää inhimillisiä virheitä

Sorkka vähentää myös virheitä hallinnoimalla eläintietoja ja varmistamalla samalla niiden oikeellisuuden. Eläintiedot kulkevat eläintuottajalta teurastusprosessin läpi Eviran rekistereihin ilman että niitä tarvitsee kirjoittaa kahdesti minnekkään. Rahtiteurastusohjeet ovat teurastajan käytössä aina kun hän kyseistä eläintä käsittelee. Sorkka laskee erikoisemmissakin toimituksissa kulut ja tuloutukset eläintuottajan kanssa sovitun käytännön mukaisesti. Lisäksi voitte hoitaa Sorkan avulla eläinvaihdot ja -kaupat.

Sorkka kytkeytyy kaikkiin laitteisiin ja ohjelmiin

Teurastamot modernisoituvat vauhdilla ja siinä kehityksessä Sorkka seuraa aikaansa. Sorkkaan on mahdollista yhdistää kaikki tarvitut digitaaliset lukulaitteet, kylmiöiden lämpötilojen automaattinen seuranta ja automaattiohjaus, puntarien luku, tarratulostimet, kuljetuskaluston sijaintitiedot ym. Kerro mitä uusia laitteita tai ohjelmia tarvitset ja me integroimme ne Sorkkaan. Ihan kaikki onnistuu ja paljon erilaisia integraatioita on jo valmiina. Ohjelman saa lähettämään tuloutustiedot myös taloushallinto-ohjelmiinne, joten vaivasi vähenevät jokaisessa työvaiheessa. Sorkasta saat monipuoliset raportit, joista voit seurata toimintasi kehittymistä ja muutosten vaikutuksia. Teurastamonne on helpompi tehdä tulevaisuuden suhteen ennusteita, kun käytössänne on kätevästi kaikki yksityiskohtaiset tiedot tuotannostanne.

Sorkka räätälöidään aina tarpeisiisi sopivaksi

Sorkka sopii jokaiseen teurastamoon täydellisesti toiminnanohjausjärjestelmäksi, koska muokkaamme ja räätälöimme sen aina prikulleen tarpeisiinne sopivaksi. Käymme läpi kanssasi koko tuotantoprosessinne ja varmistamme, että ohjelmisto istuu toimintamalliinne hyvin. Kahta samanlaista teurastamoa ei ole, joten koemme tarpeenne mukaisen räätälöinnin tärkeänä. Jos tarvitset jonkin lisätoiminnon, niin sellaisten teko Sorkkaan onnistuu oikein hyvin. Sorkka toimii kaikilla päätelaitteilla, oli se sitten tietokone, tabletti tai älypuhelin. Käytä Sorkkaa siis aina sillä laitteella, mikä siihen tilanteeseen sopivimmalta sinulle tuntuu. Sorkka on tehty tosi miellyttäväksi käyttää ja sen käyttömukavuus on saanut paljon kehuja teurastamoilta ja eläintuottajilta. Mielestämme ohjelmistojen tulee olla mukavia ja helppoja käyttää. Käyttäjän tulee oivaltaa ilman neuvomista, että mistä mikäkin asia tapahtuu.


Jätä yhteydenottopyyntö, niin soitamme ja esittelemme sinulle miten Sorkka toimii!

Ota meihin yhteyttä

Jussi Mäntylä
Sorkka.fi / Suomen Mediatoimisto Oy
+35840-7000002
[email protected]

Eviran raportointi automaattisesti

Eläintuottaja syöttää teurastettavien eläinten tiedot Sorkkaan helpolla työkalulla. Teurastuksen yhteydessä niihin lisätään teurastiedot lihaksikkuus- ja rasvaluokkineen. Sorkka lähettää tiedot tarkistuksen jälkeen suoraan Eviran rekisteriin.

Teurasraportit eläintuottajalle

Teurastuksen jälkeen eläintuottaja saa sähköpostiinsa ja omaan hallintasivuunsa teurastuksen tulokset eriteltyinä. Mukana on teuras- ja tuloutusraportit, joita pystyy myöhemminkin tarkastelemaan.

Sorkka toimii kaikilla laitteilla

Sorkkaa voit käyttää tietokoneilla, tableteilla ja kaikilla älypuhelimilla. Sorkkaan on yhdistettävissä esimerkiksi kaikki puntarit, tarratulostimet, digitaaliset korvamerkkilukijat ja kylmiöiden automaattinen lämpötilaseuranta.

Tyytyväisiä asiakkaitamme

”Nykyään syötän viidessä minuutissa sen määrän EU-numeroita Eviralle mikä ennen vei minulta koko päivän. Sorkka säästää siis minulta yhden kokonaisen työpäivän joka viikko. Sorkka on sujuvoittanut monia prosessejamme merkittävästi ja vähentänyt inhimillisiä virheitä. Meillä ja tilallisilla on Sorkan käytöstä pelkästään hyviä kokemuksia.”

-Sami Hahtola, Hahtolan Liha Oy